Ring oss nu!
016-133 166

Kontakta oss via e-mail!

*

*

*

*


* = Obligatoriska fält

  Aliver isolerad alu-stomme

Det som kännetecknar Aliver system är elegans, med smarta detaljer såsom integrerad takränna, dolda stuprör i stolparna samt osynliga infästningsdetaljer som skruvar, bultar mm. Stommen finns både i oisolerat och isolerat utförande, som ett uterum, vinterträdgård eller som en tillbyggnad till huset. Bärande delar finns i olika utföranden. Dels rent estetiska variationer, men även för att klara olika spännvidder. För att undvika nedböjningar förses bärlinor och takstolar med dolda stålprofiler. Dragstag används för att förstärka konstruktionen ytterligare.

 

Vi bygger Aliverstommar som obruten takstomme, sadeltakstomme, eller som en victorian med valmad takstomme. Aluminiumstommen ger dig en underhållsfri stomme som även blir ett ”smycke” för huset. Aliver finns både som det enklaste uterum till den mest exklusiva vinterträdgård.

Aliver är ett taksystem med underhållsfri aluminiumstomme. 

 

Vi har ett antal olika taksystem för både enkelglas och isolerglas allt beroende på vilken isoleringsgrad, spännvidd på takstolar och bärlina samt vilken solskyddsreglering man önskar. Taksystemet är även anpassat för kanalplast i olika tjocklekar beroende på vilken isoleringsgrad som önskas. Vi utformar förslag, offerter och ritningar efter dina förutsättningar.