Ring oss nu!
016-133 166

Kontakta oss via e-mail!

*

*

*

*


* = Obligatoriska fält

Plisségardiner

Luxaflex® plisségardin är möjligheternas gardin som med sina strama linjer och mjuka vävar ger fönstret karaktär på ett vackert sätt. Den stora kollektionen gör det till ett nöje att gå på jakt efter precis den väv och färg som passar ditt hem.

Splitter ny kollektion ser dagens ljus, fylld till bredden med vackra nya färger och en hel del nya unika mönstrade vävar. Ytterligare en nyhet i kollektionen är plissébredden 32 mm som ger fönstret ännu mer karaktär. Upplev hela kollektionen hos din närmsta Luxaflex®-återförsäljare.

 

En plisségardin klär alla fönster

Oavsett vilken form ditt fönster har, och oavsett vart det är placerat, så finns det en lösning. Det betyder att du kan placera Luxaflex® plisségardin i både snedfönster, takfönster och trekantsfönster. Och inte nog med det. Du kan dessutom med exakt precision bestämma vart gardinen ska skärma av. En plisségardin med top down/bottom up kan du nämligen dra ner på traditionellt vis, eller också dra ner från toppen om du önskar att skärma av nyfikna blickar utan att att stänga ute allt ljus. En fantastisk flexibilitet i husets alla rum, med andra ord.

Dessutom finns det två riktigt smarta betjäningar att välja på: SmartCord® och LiteRise®. Här nedan ser du hur de fungerar och lite längre ner kan du läsa lite mer om dem.